CBD-öljy 20 % hamppu

79.00

Puhtaasta luomuhampusta uutettu 20 % CBDöljy. Täyden spektrin öljy täyttää vaativankin CBD-tuntijan odotukset. Maustettu öljy on valmistettu kestävin menetelmin kasvatetusta, EU-sertifioidusta luomuhampusta.

Nauti huoletta, koska öljy ei päihdytä eikä aiheuta euforista tunnetta. Öljyssä ei ole THC:tä, torjunta-aineita, väriaineita tai säilöntäaineita. Öljyssä on runsaasti luonnollisia kannabinoideja, joilla on monen mielestä hyvinvointia edistäviä vaikutuksia.

Käytä öljyä näin. Ravista pulloa, ja annostele pipetistä 1–8 tippaa, 1–3 kertaa päivässä. Avaamisen jälkeen suosittelemme säilyttämään öljyä jääkaapissa.

10 ml (2 000 mg CBD:tä)

  • CBD-pitoisuus 20 %
  • 100 % luomu
  • Maustettu
  • Vegaaninen
  • GMO-vapaa
  • THC-pitoisuus alle 0,2 %

Ei alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ethän ylitä päivittäistä suositusta tai korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota CBD-tuotteilla. Huomioi myös, että CBD-öljy ei ole lääke. Sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon tai ennalta ehkäisyyn.

Osasto:

Kuvaus

Valmistettu ekologisesti kasvatetusta  teollisesta hampusta (EU-hyväksytty), jossa on luonnostaan runsaasti kannabinoideja (2000 mg / 10 ml). Tuote ei aiheuta euforista vaikutusta.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-8 tippaa, 1-3 kertaa päivässä (ravista pulloa ennen jokaista käyttöä)

1 pisara sisältää noin 10 mg puhdasta CBD:tä (huomaa kuitenkin, että pisaran koko voi vaihdella hieman).

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Öljyä tulisi käyttää yksinomaan täydentämään terveellistä elämäntapaa, eikä se koskaan voi korvata terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilytä jääkaapissa ja lasten ulottumattomissa.

Tuotteemme eivät ole lääkkeitä eikä niitä ole tarkoitettu ihmisten tai eläinten sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon tai diagnosointiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top