CBD-öljy 30 % hamppu

110.00

Hyödynnä CBD:n ja luonnollisten terpeenien täysi potentiaali. Luomuhampusta uutettu 30 % CBDöljy on voimakas valmiste, jossa hyvää tekevät kannabidiolit pääsevät oikeuksiinsa. Täyden spektrin öljy täyttää taatusti odotuksesi. Maustettu öljy on valmistettu ekologisesti kasvatetusta EU-sertifioidusta luomuhampusta.

Voimakkuudestaan huolimatta öljy ei päihdytä eikä aiheuta euforiaa. Öljyssä ei ole THC:tä, torjunta-aineita, keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita. Öljyssä on erityisen runsaasti luonnollisia kannabinoideja, joilla on monen mielestä hyviä vaikutuksia.

Käytä öljyä näin. Ravista pulloa, ja annostele pipetistä 1–8 tippaa, 1–3 kertaa päivässä. Avaamisen jälkeen suosittelemme säilyttämään öljyä jääkaapissa.

10 ml (3 000 mg CBD:tä)

  • CBD-pitoisuus 30 %
  • 100 % luomu
  • Maustettu
  • Vegaaninen
  • GMO-vapaa
  • THC-pitoisuus alle 0,2 %

Ei alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ethän ylitä päivittäistä suositusta tai korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota CBD-tuotteilla. Huomioi myös, että CBD-öljy ei ole lääke. Sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon tai ennalta ehkäisyyn.

Osasto:

Kuvaus

Valmistettu ekologisesti kasvatetusta  teollisesta hampusta (EU-hyväksytty), jossa on luonnostaan runsaasti kannabinoideja (3000 mg / 10 ml). Tuote ei aiheuta euforista vaikutusta.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-8 tippaa, 1-3 kertaa päivässä (ravista pulloa ennen jokaista käyttöä)

1 pisara sisältää noin 15 mg puhdasta CBD:tä (huomaa kuitenkin, että pisaran koko voi vaihdella hieman).

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Öljyä tulisi käyttää yksinomaan täydentämään terveellistä elämäntapaa, eikä se koskaan voi korvata terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilytä jääkaapissa ja lasten ulottumattomissa.

Tuotteemme eivät ole lääkkeitä eikä niitä ole tarkoitettu ihmisten tai eläinten sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon tai diagnosointiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top