CBD-öljy 10 % hamppu

50.00 45.00

Luomuhampusta uutettu laadukas 10 % CBDöljy. Hampun makuinen öljy on valmistettu ekologisesti kasvatetusta, EU-hyväksytystä hamppukasvista.

Täyden spektrin CBD-öljy on puhdas tuote, jota voit nauttia huoletta. Öljyssä ei ole THC:tä, torjunta-aineita, väriaineita, makuaineita tai säilöntäaineita. Sen sijaan siinä on runsaasti luonnollisia kannabinoideja. Öljy ei päihdytä eikä aiheuta euforiaa.

Käytä öljyä näin. Ravista pulloa, ja annostele pipetistä 1–8 tippaa, 1–3 kertaa päivässä. Avaamisen jälkeen suosittelemme säilyttämään öljyä jääkaapissa.

10 ml (1 000 mg CBD:tä)

  • CBD-pitoisuus 10 %
  • 100 % luomu
  • Hampun makuinen
  • Vegaaninen
  • GMO-vapaa
  • THC-pitoisuus alle 0,2 %

Ei alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ethän ylitä päivittäistä suositusta tai korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota CBD-tuotteilla. Huomioi myös, että CBD-öljy ei ole lääke. Sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon tai ennalta ehkäisyyn.

Tuotetunnus (SKU): 8 Osasto:

Kuvaus

Juokseva 10% CBD-öljy, jossa pohjana herkullinen ja ekologinen hampunsiemenöljy.

HUOMIO: Tämä öljy (toisin kuin muut öljymme) koostuu tiivisteestä (hamppu-uute) joka on sekoitettu luonnollisesta hampunsiemenöljystä. 10% CBD-öljyn saamiseksi on välttämätöntä käyttää tiivistettä. Tuote on sopiva juuri sinulle, jos tarvitset suhteellisen suuria CBD-annoksia kerralla.

Tämä 10 ml pullo sisältää noin 200 tippaa ja yhteensä 1000 mg kannabinoideja, joka tarkoittaa että saat noin 5 mg puhdasta CBD:tä per tippa.

10,5% kannabinoideja (josta 10% puhdasta CBD:tä),orgaanista hampunsiemenöljyä.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-8 tippaa, 1-3 kertaa päivässä (ravista pulloa ennen jokaista käyttöä)

1 pisara sisältää noin 5 mg puhdasta CBD:tä (huomaa kuitenkin, että pisaran koko voi vaihdella hieman).

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Öljyä tulisi käyttää yksinomaan täydentämään terveellistä elämäntapaa, eikä se koskaan voi korvata terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilytä jääkaapissa ja lasten ulottumattomissa.

Tuotteemme eivät ole lääkkeitä eikä niitä ole tarkoitettu ihmisten tai eläinten sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon tai diagnosointiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top