CBD-öljy 5 % hamppu

25.00

Luomuhampusta uutettu mieto 5 % CBDöljy. Hampun makuinen öljy on valmistettu ekologisesti kasvatetusta, EU-hyväksytystä hamppukasvista.

Nauti huoletta tätä täyden spektrin CBD-öljyä. Se ei päihdytä eikä aiheuta euforiaa. Öljyssä ei ole THC:tä, torjunta-aineita, väriaineita, makuaineita tai säilöntäaineita. Sen sijaan siinä on runsaasti hyvää tekeviä luonnollisia kannabinoideja.

Käytä öljyä näin. Ravista pulloa, ja annostele pipetistä 1–8 tippaa, 1–3 kertaa päivässä. Avaamisen jälkeen suosittelemme säilyttämään öljyä jääkaapissa.

10 ml (500 mg CBD:tä)

  • CBD-pitoisuus 5 %
  • 100 % luomu
  • Hampun makuinen
  • Vegaaninen
  • GMO-vapaa
  • THC-pitoisuus alle 0,2 %

Ei alle 18-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ethän ylitä päivittäistä suositusta tai korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota CBD-tuotteilla. Huomioi myös, että CBD-öljy ei ole lääke. Sitä ei ole tarkoitettu sairauksien hoitoon tai ennalta ehkäisyyn.

Tuotetunnus (SKU): 7 Osasto:

Kuvaus

6% kannabinoideja (josta 5% puhdasta CBD:tä),orgaanista hampunsiemenöljyä.

Valmistettu ekologisesti kasvatetusta  teollisesta hampusta (EU-hyväksytty), jossa on luonnostaan runsaasti kannabinoideja (500 mg / 10 ml). Tuote ei aiheuta euforista vaikutusta.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-8 tippaa, 1-3 kertaa päivässä (ravista pulloa ennen jokaista käyttöä)

1 pisara sisältää noin 2,5 mg puhdasta CBD:tä (huomaa kuitenkin, että pisaran koko voi vaihdella hieman).

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Öljyä tulisi käyttää yksinomaan täydentämään terveellistä elämäntapaa, eikä se koskaan voi korvata terveellistä ja monipuolista ruokavaliota.

Säilytä jääkaapissa ja lasten ulottumattomissa.

Tuotteemme eivät ole lääkkeitä eikä niitä ole tarkoitettu ihmisten tai eläinten sairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon tai diagnosointiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top